MotoGP

Bagnaia lidera les Ducati

Motor. La marca italiana situa quatre dels seus pilots entre els cinc primers de la Q2 de MotoGP en el GP de San Marino. Torres guanya en MotoE i és el nou líder a una cursa del final

Francesco Bagnaia va liderar el domini de les Ducati en la qualificació del GP de San Marino que es disputa al circuit de Misano. L’italià va fer la seva tercera posició preferent d’aquest any en MotoGP, la segona consecutiva, i continua en ratxa. Francesco Bagnaia, que va guanyar l’últim gran premi, va superar per dues dècimes el seu company d’equip Jack Miller, mentre que Jorge Martín i Johann Zarco, amb les Ducati de Pramac, van ser quart i cinquè. Només es va situar entre ells el líder del mundial Fabio Quartararo amb Yamaha en la tercera posició.

El millor català va ser Pol Espargaró en la sisena posició, al davant del seu company d’equip Marc Márquez, Aleix Espargaró (vuitè), Àlex Rins (novè) i Maverick Viñales, que havia dominat els entrenaments el primer dia amb l’Aprilia i sortirà desè. Àlex Márquez es va quedar en la Q1 i sortirà dinovè.

Per cinquena vegada aquesta temporada el madrileny Raúl Fernández, debutant a la categoria, va fer la posició preferent Moto2. Xavi Vierge sortirà setè, mentre que Albert Arenas no va tenir un bon dia, va caure dos cops en la tercera sessió d’entrenaments del matí, va disputar la Q1 i sortirà el 26è. En categoria de Moto3 Xavier Artigas va fer la seva millor qualificació de l’any i sortirà sisè. Com a millor resultat tenia dues novenes posicions. La posició preferent la va aconseguir, per tercera vegada aquest any l’italià Romano Fenati. Jeremy Alcoba va tenir molts problemes i sortirà 25è.

Jordi Torres va guanyar la primera de les dues curses de MotoE del cap de setmana i es va situar líder de la copa del món quan només queda una cursa per acabar, que es disputarà avui. El rubinenc es va veure beneficiat per dues caigudes de rivals directes per la victòria i la general. En els primers revolts va caure el fins llavors líder, i en l’últim, el que anava primer. Jordi Torres té vuit punts d’avantatge i pot revalidar el títol que va guanyar l’any passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)