Més motor

MOTOCICLISME

España i Vierge es jugaran el títol en Pre-125

Aaron España i Xavi Vierge s'entreveuen com a màxims aspirants per guanyar el títol català de velocitat en la categoria Pre-125 després de l'antepenúltima prova, disputada al Parcmotor. España va ser segon, rere l'italià Francesc Bagnaia, i Vierge va ser cinquè, rere Albert Arenas i Ferran Cardús. En el campionat, España i Vierge empaten a 65 punts. En la Challenge 80, triomf del murcià Juanfran Guevara (que no puntua) a davant del valencià David Sanchís, nou líder gràcies als abandonaments de Fabio Quartararo, Sara Sánchez –guanyadora de la cursa anterior) i Àlex Borner, i al mal resultat del líder anterior, Albert Willi. En Extrem i Sèries 1.000 (la cursa va ser conjunta), triomf de Jonathan Gijón, superant Dídac Fernández i Marc Gellida (Extrem), amb Antoni Guinovart, Juan Pedro León i Joan Albert Coronel al podi de Sèries 1.000. Finalment, en Supersport-Sèries 600, victòria d'Albert Santamaria a davant de David Pros i del primer classificat de Sèries 600, Miquel Crous.