Més motor

Palou té problemes i acaba el dissetè en les 24 hores de Daytona

El català ha lluitat per les primeres posicions en la primera meitat de la prova

Àlex Palou (Cadillac) ha finalitzat les 24 hores de Daytona en la catorzena posició amb 722 voltes i a 39 del guanyador, el brasiler Helio Castroneves (Acura) que formava equip amb el francès Simon Pagenaud, i els anglesos Oliver Jarvis i Tom Blomqvist. que han fet 761 voltes. El pilot català, actual campió de l’IndyCar, estava lluitant per les posicions de privilegi quan ha tingut problemes mecànics a les 13 hores de cursa. El Cadillac número 1 de l’equip Chip Ganasi que el català compartia amb el francès Sebastien Bourdais, el neozelandès Scott Dixon i el neerlandès Renger van der Zande, ha perdut més de 42 voltes i després també ha tingut problemes en l’accelerador.

Dani Juncadella (Mercedes) no ha pogut finalitzar la cursa ja que un problema mecànic l’ha obligat a abandonar quan liderava la categoria de GTD-Pro i faltaven set hores pel final. Àlex Riberas també ha abandonat quan ha fet una virolla per no xocar amb un altre cotxe que estava aturat a mitat de la pista a les tres hores de la prova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)