MotoGP

Albert Arenas es mostra molt consistent en els test de Moto2 de Portimão

El gironí ha acabat amb el sisè millor registre i sempre ha estat entre els deu primers

Albert Arenas (Kalex) s’ha mostrat molt consistent en els test de Moto2 i Moto3 que s’han fet durant tres dies en el circuit de Portimão, a Portugal. El pilot gironí de l’equip Gas Gas Aspar Team, que aquesta temporada pilota una Kalex, ha estat en les vuit sessions que ha fet entre els deu millors de Moto2 i ha acabat amb el sisè millor temps d’1:42.177. Albert Arenas s’ha quedat a poc més de sis dècimes del murcià Pedro Acosta que ha sigut el millor d’aquests darrers entrenaments de pretemporada (1:41.552). El tortosí Jeremy Alcoba de l’equip Liqui Molly Intact GO, i també sobre una Kalex, ha estat entre els llocs quinze i vint en la majoria de sessions i ha acabat amb un millor temps d’1:43.256.

En Moto3 el pilot de Sant Andreu de la Barca, Xavier Artigas, de l’equip CFMoto Racing PruestelGP sobre una CFMoto ha fet un millor registre d’1:48.174. En aquesta categoria el més ràpid ha estat l’italià Dennis Foggia (Honda) que ha acabat la pretemporada amb 1:46.990.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)