Fórmula 1

Hamilton fa el millor temps l’últim dia dels test en el Circuit Barcelona-Catalunya

Els dos Mercedes han estat els dos monoplaces més ràpids al final dels tres dies

Els tres dies de test de la fórmula 1 han finalitzat aquesta tarda amb Lewis Hamilton i el seu Mercedes com els més ràpids del dia i de totes les sessions que s’han fet en el Circuit Barcelona Catalunya. L’anglès ha marcat un temps d’1:19.138 en la sessió de la tarda i ha superat al seu company d’equip George Russell que ha marcat 1:19.233, el seu registre personal i que al final ha sigut el segon de tots els pilots.

La jornada matinal ha estat dominada per George Russell i el segon més ràpid ha sigut el campió mundial Max Verstappen (Red Bull) amb 1:19.756, el seu millor temps dels tres dies. Aquesta sessió del matí ha sigut accidentada i s’han mostrat cinc banderes vermelles per problemes en els motors de l’Alpine de Fernando Alonso i de l’Aston Martin de Sebastian Vettel, i per tres sortides de pista, dues del xinès Guanyu Zhou (Alfa Romeo).

La sessió de tarda s’ha iniciat amb la pista mullada artificialment perquè els equips poguessin provar els pneumàtics de mullat i després han anat canviat les rodes quan s’ha anat secant. Lewis Hamilton ha fet els seus millors registres en els darrers minuts de la sessió, i el mexicà Sergio Pérez (Red Bull) ha marcat el segon millor temps de la tarda amb 1:19.556, el tercer millor del dia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)