MotoGP

Pol Espargaró diu que té una moto que li permetrà lluitar per la victòria

Marc Márquez afirma en la prèvia del GP d’Indonèsia que té les millors sensacions dels últims dos anys

Dues setmanes després de l’inici del mundial els pilots de MotoGP tornen a l’acció en el GP d’Indonèsia, en un circuit nou, el de Mandalika, on van fer els test de pretemporada i on Pol Espargaró i la seva Honda van ser els més ràpids. El pilot de Granollers, tercer en el GP de Qatar amb el que va començar el mundial, ha manifestat en la roda de premsa prèvia al gran premi que: “Aquest es el primer any que tinc la sensació que disposo d’un paquet tècnic que em permet lluitar per la victoria. La moto està com vull, estic anat ràpid i en sento segur sobre la moto. Estic preparat per aconseguir resultats que sempre he volgut en MotoGP.”

El seu company d’equip Marc Márquez ha reconegut que encara no està per guanyar, però que en el gran premi inaugural del mundial –cinquè–, va tenir les millors sensacions dels darrers dos anys: “L’objectiu d’aquest cap de setmana es millorar el resultat de Qatar, hem d’anar poc a poc. Em sento be, a Qatar vaig tenir les millor sensacions dels últims dos anys.” El cerverí ha explicat que la primera cursa li va donar molta informació sobre la nova moto ja que es molt diferent a uns test: “A Qatar vaig comprendre el que necessitava i la direcció que he de seguir en el meu estil de pilotatge. Ara buscarem aquest rumb, sabem que funciona be el paquet tècnic”.

El guanyador de la primera cursa de la temporada, Enea Bastanini (Ducati) ha comentat: “A Qatar vaig saber gestionar be la cursa, a Mandalika és una pista nova i veurem com va. El meu objectiu en el mundial és estar en el top-5”. L’italià també ha explicat les seves sensacions els dies posteriors al seu triomf: “Les dues ultimes setmanes han sigut emocionants i emotives, i compartir la victòria amb els familiars i amics ha sigut meravellós. Tot això em motiva molt, però l’important es mantenir-se concentrat.”

El vigent campió mundial, Fabio Quartararo (Yamaha), no va estar bé en la primera cursa i va ser novè. El francès ha comentat respecte als problemes de la seva moto: “La Yamaha es la Yamaha que s’ha vist a Qatar, no hi haurà res totalment nou, necessitem entendre com anirà evolucionant.” Tot i això Fabio Quartararo ha recordat que en els test van fer el segon registre a Mandalika i ha explicat: “Ara em sento preparat per aquest cap de setmana, necessitem sentir el nostre potencial en aquest circuit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)