MotoGP

Marc i Pol fan funcionar les Honda sota la pluja

Motor. El cerverí fa el millor temps i el granollerí, el segon, en la primera jornada d’entrenaments del GP de Portugal amb la pista mullada i amb vent

Marc Márquez i Pol Espargaró van situar les seves Honda en les dues primeres posicions de la primera jornada d’entrenaments de MotoGP del GP de Portugal, que es van disputar amb molta pluja, la pista mullada i vent. El cerverí va acabar el dia amb un registre d’1:50.666, el temps que va fer en la jornada del matí, i el va situar primer del combinat. A la tarda va fer 1:51.318 i va ser el segon millor de la sessió. El granollerí va ser un dels tres pilots que van millorar els seus temps a la tarda, i amb 1:50.707 va pujar fins a la segona posició, a 41 centèsimes del seu company d’equip.

El tercer millor temps va ser el de Joan Mir (Suzuki), amb 1:51.031, fet al matí, i es va quedar a més de tres dècimes i mitja del millor registre. El rosinc Maverick Viñales (Aprilia) va acabar el dia setè, amb 1:51.309, i Àlex Márquez (Honda) va fer l’onzè temps, amb 1:51.648. Aleix Espargaró (Aprilia) i Àlex Rins (Suzuki) van acabar en el 19è i el 21è lloc, respectivament.

En Moto2 el més ràpid va ser l’alemany Marcel Schrotter (Kalex), amb 2:00.678. Albert Arenas (Kalex) va fer l’onzè temps, amb 2:02.285, després de caure quan faltava un quart d’hora per al final de la sessió. Va tornar al box, va poder sortir un altre cop i va fer el seu millor registre. Jeremy Alcoba (Kalex) també va caure i va acabar en el 22è temps. En Moto3 el més ràpid d’un dia complicat per la pluja, el vent i les caigudes, va ser l’indonesi Mario Aji (Honda), amb 2:02.491. Els dos catalans de la categoria van caure en la sessió del matí. Gerard Riu (KTM) va acabar en la 23a posició amb el temps fet al matí (2:05.090), mentre que Xavier Artigas (CFMoto) no es va adaptar a les males condicions i va acabar en el 27è registre (2:06.733).

CAIGUDES

Arenas i Alcoba cauen en Moto2 i Artigas i Riu també van per terra en Moto3
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)