MotoGP

Johann Zarco (Ducati), el més ràpid en la qualificació del GP de Portugal

Aleix Espargaró (Aprilia) sortirà tercer, Àlex Márquez (Honda), setè, i Marc Márquez (Honda), novè

El francès Johann Zarco (Ducati) sortirà demà en primer lloc de la graella de MotoGP del Gran Premi de Portugal, en la cinquena prova del mundial i la primera en territori europeu. Amb un registre d’1:42.003, el pilot de Ducati ha precedit al mallorquí Joan Mir (Suzuki), a 0.195, i al granollerí Aleix Espargaró (Aprilia), a 0.232, que completaran la primera fila.

Els últims 5 minuts de la Q2, amb la pista amb millors condicions –la Q1 havia estat sobre aigua–, han propiciat la millora de molts registres, tot i que la caiguda de Pol Espargaró (Honda) ha fet onejar la bandera groga i ha frustrat la volta ràpida d’alguns dels pilots, entre ells el seu company Marc Márquez, que ha hagut de cancel·lar el seu últim intent i finalment sortirà novè. Per davant seu, arrencarà el seu germà Àlex Márquez (7è), que per uns moments liderava els entrenaments oficials. Pol Espargaró sortirà desè, Maverick Viñales (Aprilia), catorzè, i Àlex Rins (Suzuki), vint-i-tresè.

‘Pole’ per a Aaron Canet en Moto2

En Moto2, el pilot de Corbera Aaron Canet (Kalex) ha marcat el millor registre (1:44.151), mentre que els catalans Albert Arenas (Kalex, 1:44.999) i Jeremy Alcoba (Kalex, 1:47.274) sortiran des del 10è i el 26è lloc, respectivament.

En Moto3, el més ràpid ha estat el turc Deniz Óncü (KTM), amb 2:03.955.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)