Més motor

Belén Garcia es toca amb la seva companya d’equip i acaba tretzena a Hongria

Belén Garcia només ha pogut ser tretzena en el GP d’Hongria després de tocar-se amb la seva companya d’equip Nerea Martí, tenir problemes en la direcció i perdre moltes posicions. La cursa s’ha iniciar darrera el cotxe de seguretat perquè la pista estava mig molla i mig seca, i la pilot de l’Ametlla del Vallès ha sortit des de la setena posició. En les primeres voltes ha intentat superar Nerea Martí i s’han tocat. La valenciana ha sortit de pista i ha baixat fins a la divuitena plaça, mentre que la catalana ha seguit, però amb el monoplaça tocat i ha anat perdent posicions fins el dotzè lloc. Els incidents de cursa l’ha situat en la desena posició, però en les últimes voltes no ha pogut resistir els atacs de les rivals i ha acabat tretzena.

La victòria l’ha aconseguit l’anglesa Alice Powell, que ha aguantat l’empenta de la seva compatriota Jamie Chadwick, que ha sortit cinquena i ha acabat segona, la primera cursa que no guanya aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)