MotoGP

Marc Márquez torna a pujar a una MotoGP després de 100 dies

Motor. El cerverí fa els tests oficials al circuit de Misano amb Honda i prova la moto del 2023. Bagnaia marca el millor registre el primer dia i Aleix Espargaró, el tercer

Marc Márquez va tornar a pujar a una moto oficial de MotoGP i està fent els tests oficials de la màxima categoria en el circuit de Misano. El cerverí feia 100 dies que no pujava a la seva Honda RC213V, des que el 9 de maig va disputar el GP d’Itàlia. Després es va operar per quarta vegada de l’húmer dret i fins ara ha anat fent recuperació. La setmana passada ja va fer un parell de sessions d’entrenament amb una Honda que no era de competició al circuit MotorLand d’Aragó i en aquests tests s’ha tornat a trobar amb una moto de la categoria MotoGP.

Marc Márquez es va provar a ell mateix per veure com estava físicament en les primeres voltes de la sessió del matí, i després ja va començar a provar coses per a l’Honda d’aquesta temporada, i després per a la del 2023. El vuit vegades campió mundial va completar 39 voltes i va acabar amb un temps d’1:32.395 que el va situar amb el 18è registre del dia entre els 28 pilots que van sortir a la pista. Marc Márquez es va agafar descans en la sessió de la tarda i va confirmar que també estarà en la segona jornada de tests que continuaran avui.

El millor temps de les dues sessions del primer dia de tests oficials el va fer Francesco Bagnaia (Ducati) a la tarda amb 1:31.292, mentre que el millor del matí havia estat Aleix Espargaró (Aprilia) amb 1:31.531. No va millorar a la tarda, però va ser el tercer del dia. El seu company d’equip Maverick Viñales va acabar amb el cinquè registre amb 1:31.557). El líder del mundial, Fabio Quartararo (Yamaha), va ser el sisè més ràpid amb l’1:31.588 que va marcar en la sessió del matí.

SEGON DIA

Els tests continuen avui i Marc Márquez ha confirmat que hi serà present
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)