MotoGP

Foggia es mostra intractable en Moto3 i suma el seu quart triomf de l’any en el GP de Tailàndia

Guevara acaba cinquè i en el proper gran premi podria ser campió

Dennis Foggia (Honda) ha sumat la seva quarta victòria de la temporada en Moto3 després de mostrar-se intractable en el GP de Tailàndia i guanyar amb comoditat. L’italià ha anat primer des de la sortida, i només ha deixat aquest lloc uns centenars de metres quan ha anat llarg en un revolt i l’ha superat Ayumu Sasaki (Husqvarna), al final segon. Foggia ha recuperat immediatament el primer lloc i ha continuat amb el seu domini. Amb aquests triomf Foggia s’ha situat segon de la general.

El mallorquí Izan Guevara (Gas Gas), el líder del campionat, ha finalitzat en la cinquena posició després d’una gran lluita ja que sortia onzè. El seu company d’equip, el castellonenc Sergio Garcia –que era segon del mundial–, no ha puntuat després d’una caiguda, i per això Izan Guevara podrà guanyar el títol en el proper gran premi ja que Foggia, ara segon, està a 49 punts i en queden 75 en joc. Xavier Artigas (CFMoto) ha sortit des de la 24a posició i ha aconseguit acabar en els punts, en la 14a plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)