Ral·lis

Ogier amplia l’avantatge en el RallyRACC i Neuville puja al segon lloc

Rovanperä, el campió mundial, baixa a la tercera plaça en el curt tram urbà de Salou

La segona etapa del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada ha continuat amb el domini de Sébastien Ogier (Toyota), que ha guanyat tres dels set trams disputats, ha anat ampliant poc a poc la seva avantatge i demà iniciarà la darrera etapa amb 20.7 segons de marge sobre el segon. La lluita més interessant del dia s’ha centrat en el segon lloc que tenia el campió mundial Kalle Rovanperä (Toyota) i que ha perdut en la darrera especial, el tram urbà de només 2,15 km a Salou. Thierry Neuville (Hyundai) ha anat retallant la desavantatge que tenia i en aquest setè tram del dia ha superat al finlandès. Ara és el segon amb 1.4 segons de marge sobre Rovanperä. El càntabre Dani Sordo (Hyundai) manté el cinquè lloc.

El tercer tram de la jornada, la primera passada per El Montmell s’ha cancel·lat per l’accident de Gus Greensmith (Ford) que ha topat amb la tanca i ha deixat cotxe molt malmès al mig de la carretera. El pilot i el copilot no s’han fet mal, però el vehicle impedia el pas de la resta de participants.

El pilot de Matadepera Jan Solans (Citroën C3) ha estat entre els 20 millors en tots els trams i això l’hi ha permès recuperar algunes posicions en la general i passar de la 24a a la 19a posició. Entre els RC2 ha pujat fins 9a plaça, era 13è, a 2:53.8 del millor de la categoria, el finlandès Teemu Suninen (Hyundai).

En la darrera etapa del ral·li que es disputarà avui els pilots hauran d’afrontar quatre especials i hauran de fer dues passada pels trams de Pratdip i de Riudecanyes per acabar de decidir el guanyador i les altres dues posicions del podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)