Dakar

Loeb guanya la vuitena etapa després d’una penalització a Sainz i Cruz

El madrileny i el copilot de Ripollet han estat sancionats en 5 minuts per a anar a més de 40 km/h en un tram d’enllaç en què no es podia circular a més de 30 km/h

L’alsacià Sébastien Loeb (Bahrain) ha sortit vencedor de la vuitena etapa del Dakar després que el madrileny Carlos Sainz i el copilot de Ripollet Lucas Cruz (Audi), els més ràpids de la jornada, rebessin una penalització de 5 minuts per excés de velocitat (anaven a més de 40 km/h en un tram d’enllaç en què no es podia anar a més de 30 km/h). Ja sense possibilitats en la general des de fa un parell de dies, a Sainz i Cruz, els queda l’únic consol de lluitar pels triomfs parcials, però aquest migdia se’ls ha escapat per una sanció que els ha relegat al tercer lloc (a 3:31). El qatarià Nasser al-Attiyah (Toyota), segon d’etapa, a 2:11 del vencedor, reforça encara més el seu lideratge de la general. Abans d’enfilar l’última setmana de competició, té 1h03:36 de marge respecte del seu company d’equip Henk Lategan.

Pel que fa a la resta d’equips amb participació catalana, el polonès Jakub Przygonski i el copilot d’Igualada Armand Monleon (X-Raid Mini) han signat un bon cinquè lloc, a 10:19 del vencedor. L’argentí Juan Yacopini i Daniel Oliveras (Overdrive) han estat onzens (a 18:58), Laia Sanz i Maurizio Gerini (Astara). 23ns (a 33:35), Carles Checa i Marc Solà (Astara), 26ns (a 34:48). i Isidre Esteve i Txema Villalobos (Toyota), 56ns (a 51:39).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)