MotoGP

Àlex Rins porta l’Honda a fer el tercer temps el primer dia del GP de les Amèriques

El barceloní s’ha quedat a dues dècimes del millor temps de Jorge Martin (Ducati)

Àlex Rins i la seva Honda han fet una gran primera jornada d’entrenaments de MotoGP en el GP de les Amèriques i han acabat el dia amb el tercer millor registre de 2:02.395. El barceloní s’ha quedat a dues dècimes del millor temps que ha fet el madrileny Jorge Martin (Ducati) amb 2:02.178. Els quatre catalans s’han situat entre els deu primers que passen a disputar directament la Q2 en la jornada de demà. Àlex Márquez (Ducati) ha acabat amb el cinquè temps amb 2:02.682, mentre que just al seu darrera, sisè, ha finalitzat Macerick Viñales (Aprilia) amb un registre de 2:02.717. El seu company d’equip Aleix Espargaró ha estat el novè amb 2:02.765.

Albert Arenas (Kalex) ha fet una bona jornada de Moto2 i ha finalitzat amb el setè millor temps amb un registre de 2:10.362. El gironí s’ha quedat a mig segon del seu company d’equip el murcià Pedro Acosta que ha acabat el dia amb 2:09.856. La segona sessió d’entrenament ha començat sota una pluja intermitent i Albert Arenas ha estat dels pocs que ha sortit a pista des de l’inici. A mesura que han millorat les condicions de la pista el gironí també ha millorat els seus temps i ha passat del divuitè lloc del matí al setè de la tarda. El tortosí Jeremy Alcoba (Kalex) ha estat dels pocs pilots no han pogut millorar el registre del matí que l’havia situat en la desena plaça i ha acabat amb el setzè temps (2:10.790).

En Moto3 Xavier Artigas (CFMoto) ha acabat la primera jornada d’entrenaments en la 18a posició. El pilot de Sant Andreu de la Barça ha fet un temps de 2:18:211 en la sessió del matí i no ha pogut millorar a la tarda en que les condicions de la pitja han empitjorat per una mica de pluja. Xavier Artigas s’ha quedat a gairebé dos segons del millor registre que ha marcat el japonès Ayumu Sasaki (Husqvarna) amb 2:16.306.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)