MotoGP

Àlex Rins també brilla en la cursa a l’esprint i fa un gran segon lloc

Francesco Bagnaia s’imposa en la cursa curta del GP de les Amèriques

Àlex Rins (Honda) ha finalitzat en una gran segona posició en la cursa a l’esprint del GP de les Amèriques després de lluitar amb els millors. El barceloní ha plantat cara a Francesco Bagnaia (Ducati) en les primeres voltes i s’ha situat primers en algun moment. L’italià s’ha escapat i Àlex Rins ha lluitat amb Aleix Espargaró (Aprilia) per la segona plaça. El granollerí l’ha superat, però a quatre voltes del final ha comès una errada, ha cedit dos llocs i ha baixat a la quarta plaça. En el mateix moment Àlex Márquez (Ducati), que anava cinquè ha caigut.

Francesco Bagnaia ha guanyat la seva segona cursa a l’esprint de manera clara, superant per dos segon i mig a Àlex Rins. Aleix Espargaró ha acabat quart després de lluitar amb el madrileny Jorge Martín (Ducati) per la tercera plaça del podi en l’última volta. Maverick Viñales (Aprilia) ha fet una mala sortida, ha baixat fins la divuitena plaça i després de remuntar ha acabat desè.

La qualificació de Moto2

El millor català en la qualificació de Moto2 ha estat Jeremy Alcoba (Kalex) que sortirà des de la desena posició. El tortosí ha fet un registre de 2:09.996 i s’ha quedat a més de cinc dècimes de la posició preferent que ha aconseguit l’italià Celestino Vietti (Kalex) amb 2:09.432. El giroñí Albert Arenas (Kalex) ocuparà la tretzena plaça en la graella a gairebé un segon de la pole (2:10.411).

Xavier Artigas (CFMoto) ocuparà la novena posició en la graella de sortida de Moto3. El pilot de Sant Andreu de la Barca ha sigut el més ràpid (2:17.318) en la Q1 i ha passat a la Q2 on ha lluitat per estar entre els millors, s’ha sortit en l’última volta quan estava fent un bon temps i ha acabat novè amb 2:17.372. La posició preferent l’ha aconseguit el valencià Jaume Masiá (Honda) amb 2:16.250.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)