MotoGP

Espectacular victòria d’Àlex Rins i la seva Honda en el GP de les Amèriques

Maverick Viñales va des del darrera i finalitza en la quarta posiicó

Àlex Rins ha fet una cursa espectacular i amb la seva Honda ha aconseguit una impressionant victòria en Moto GP a Austin, en el GP de les Amèriques. El barceloní ha aconseguit la seva sisena victòria a la màxima categoria i la primera amb el seu nou equip LCR al que ha arribat aquesta temporada. Àlex Rins ja va guanyar en aquest circuit d’Austin l’any 2019 amb Suzuki.

El barceloní ha sortit des de la segona posició de la graella i s’ha situat darrera Francesco Bagnaia (Ducati), i s’han escapat. Ha aguantat el ritme de l’italià fins que el campió mundial ha caigut a tretze voltes del final quan anava primer. Àlex Rins ha passat al primer lloc amb més de dos segons de marge sobre el segon, i ha sabut mantenir la posició i ampliar la diferència fins als tres segons i mig amb que s’ha imposat a l’italià Luca marini (Ducati). La tercera plaça del podi l’ha aconseguit Fabio Quartararo (Yamaha).

Maverick Viñales (Aprilia) ha fet una mala sortida i ha perdut varis llocs. Ha iniciat la remuntada i amb un bon ritme ha arribat a la quarta posició final. En la primera volta han anat per terra dos dels pilots catalans, Àlex Márquez (Ducati) al que ha tirat Jorge Martin (Ducati), i Aleix Espargaró (Aprilia) que ha caigut sol. Només han finalitzat la cursa tretze pilots ja que hi han hagut moltes caigudes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)