MotoGP

Brad Binder guanya la cursa a l’esprint de Jerez i Dani Pedrosa acaba sisè

Aleix Espargaró que sortia des de la posició preferent cau

Brad Binder (KTM) ha aconseguit la victòria en la cursa a l’esprint del GP d’Espanya, que ha estat accidentada i s’ha hagut de donar la sortida dues vegades. Dani Pedrosa, el pilot provador de KTM i que córrer amb una invitació, ha finalitzat sisè, mentre que Maverick Viñales (Aprilia) ha ocupat la setena posició.

No s’havia disputat ni mitja volta quan han caigut quatre pilots, entre ells Àlex Márquez (Ducati), i s’ha mostrat la bandera vermella. S’ha repetit la sortida i les KTM de Brad Binder i Jack Miller s’ha situat al davant. Aleix Espargaró (Aprilia), que sortia des del primer lloc, ha baixat a la cinquena plaça, i a sis voltes del final ha caigut. Abans, Àlex Márquez ha tornat a caure. Dani Pedrosa ha fet una bona cursa, s’ha mantingut en un segon grup i ha acabat sisè, just al davant de Maverick Viñales, que ha tornat a cedit posicions en els primers revolts, onzè, i ha remuntat fins a la sdtena plaça. Àlex Rins (Honda) sempre ha estat lluny dels primers i ha acabat tretzè.

Qualificacions de Moto2 i Moto3

Albert Arenas (Kalex) sortirà des de la novena posició de la graella en Moto2. El gironí ha fet un temps d’1:41.657 i quan anava a millorar el seu registre en la darrera volta de la qualificació ha anat per terra. Ha sigut la seva quarta caiguda del cap de setmana. Albert Arenas s’ha quedat a nou dècimes del temps de la posició preferent que ha sigut per l’anglès Sam Lowes (Kalex) amb 1:40.750. Jeremy Alcoba (Kalex) sortirà des de la dinovena plaça.

En Moto3 Xavier Atigas (CFMoto) sortirà des de la novena posició. El pilot de Sant Andreu de la Barca ha fer in registre d’1:46.323 i s’ha quedat a sis dècimes i mitja del millor temps marcat pel turc Deniz Öncü (Kalex) amb 1:45.668.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)