MotoGP

Aleix Espargaró ho supera tot i fa una gran ‘pole’

Motor. Dani Pedrosa continua brillant en el GP d’Espanya al circuit de Jerez i sortirà des de la sisena plaça de la graella de MotoGP

Un asfalt humit que es va anar eixugant, i on tradicionalment Aleix Espargaró mai s’ha trobat còmode amb pneumàtics de sec, molts rivals més adaptats a aquestes condicions durant la qualificació, un gat al mig de la pista que va haver d’esquivar i una caiguda unes voltes després en la sessió d’entrenaments que es va disputar abans. Tot això va ser superat pel granollerí, que va aconseguir una gran pole en el GP d’Espanya al circuit de Jerez, la cinquena en MotoGP. Dani Pedrosa, que és el pilot provador de KTM i corre amb una invitació, va continuar brillant i ocuparà el sisè lloc en la graella de MotoGP. Maverick Viñales va acabar amb el desè temps, mentre que Àlex Márquez va fer el dotzè i Àlex Rins, el guanyador del darrer gran premi, es va quedar a la Q1 i sortirà divuitè.

En Moto2 Albert Arenas va ser el novè en la qualificació. En la darrera volta i quan anava a millorar el seu temps va anar per terra, va ser la seva quarta caiguda del cap de setmana. Jeremy Alcoba no va passar de la Q1 i sortirà dinovè. En Moto3 Xavier Artigas sortirà des del novè lloc.

Binder guanya l’esprint i Pedrosa és sisè

La victòria en la cursa a l’esprint va ser per a Brad Binder, la segona que aconsegueix, mentre que Dani Pedrosa va ocupar la sisena plaça, just al davant de Maverick Viñales, setè, que va tornar a sortir malament i va remuntar. Quatre pilots van caure, entre ells Àlex Márquez, en un incident en la primera volta i es va tornar a donar la sortida. Aleix Espargaró, que sortia primer, va perdre diversos llocs i després va caure, i novament Àlex Márquez va anar per terra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)