Superbikes

Bautista domina i fa el triplet

Motor. ‘Superbike’. El líder del mundial i actual campió també guanya les dues curses de diumenge al Circuit de Barcelona-Catalunya. Vierge finalitza en una bona sisena plaça en la segona

Álvaro Bautista (Ducati), el líder del mundial de superbike i actual campió, va dominar completament la segona jornada de curses al Circuit de Barcelona-Catalunya i va aconseguir dues victòries més. El pilot de Talavera de la Reina es va imposar en la cursa de la superpole i en la segona cursa llarga. Ja va guanyar la primera cursa dissabte, i va completar un gran cap de setmana amb tres victòries.

En la cursa del matí, disputada a 10 voltes, Álvaro Bautista es va imposar amb més de dos segons d’avantatge al turc Toprak Razgatlioglu (Yamaha). En les últimes voltes va començar a ploure i el nord-irlandès Jonathan Rea (Kawasaki) va caure quan anava segon. En la prova llarga del migdia, a 20 voltes, el líder del mundial va tornar a guanyar de manera clara amb més de vuit segons d’avantatge respecte a Toprak Razgatlioglu, que va superar Michael Rinaldi (Ducati) en el darrer revolt.

El català Xavi Vierge (Honda) va ocupar la novena posició en la cursa curta, mentre que en la llarga va fer una bona sisena plaça. Isaac Viñales (Kawasaki) va ser 20è en la primera i no va acabar en la segona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)