MotoGP

Marc Márquez és segon i Àlex Márquez tercer en la qualificació del GP d’Itàlia

Francesco Bagnaia fa la posició preferent amb un nou rècord del circuit de Mugello

Els germans Marc Márquez (Honda) i Àlex Márquez (Ducati) han fet el segon i el tercer temps respectivament en el GP d’Itàlia. La posició preferent l’ha aconseguit el campió mundial Francesco Bagnaia (Ducati), la tercera de la temporada, amb un nou rècord del circuit de Mugello (1:44.855). Marc Márquez ha aconseguit el segon registre anant just al darrera de l’italià i aprofitant-se del seu rebuf, i s’ha quedat a només 78 mil·lèsimes. Àlex Márquez s’ha quedat a una dècima i mig del millor temps, però perdrà tres posicions en la graella perquè té una sanció del darrer gran premi.

Aleix Espargaró (Aprilia), amb problemes en el turmell, ocuparà la setena plaça en la graella després d’acabar a mig segon, mentre que Àlex Rins (Honda) estarà en el novè lloc. Maverick Viñales (Aprilia) s’ha quedat en la Q1 i sortirà des de la tretzena plaça

Albert Arenas (Kalex) ha millorat en les últimes voltes de la sessió d’entrenaments de Moto2 i per un lloc ha evitat haver de passar per la Q1, ja que ha marcat el catorzè temps (1:51.442). S’ha quedat a gairebé un segon del seu company d’equip Pedro Acosta que ha dominat la sessió amb 1:50.514, nou rècord del circuit. Jeremy Alcoba ha caigut a set minuts del final de la sessió. Estava en llocs de Q2, però no ha pogut estar a pista en els últims minuts dels entrenaments on la majoria de pilots han anat millorant i ha acabat el dinovè (1:51.751).

Xavier Artigas (CFMoto) ha entrat en la Q2 de Moto3 en la darrera volta de la tercera sessió d’entrenaments quan ha fet un bon temps d’1:56.928, el novè registre i s’ha quedat a set dècimes del millor registre que ha marcat el turc Deniz Öncü (Kalex) amb 1:56.175.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)