MotoGP

Bagnaia guanya a Mugello la seva tercera cursa a l’esprint de l’any

Marc Márquez, que ha sortit segon, ha finalitzat en la setena posició

Francesco Bagnaia (Ducati) ha guanyat la seva tercera cursa a l’esprint de la temporada al dominar la prova de Mugello, en el GP d’Itàlia. El campió mundial ha sortit des de la pole i ha mantingut a ratlla a Marc Márquez (Honda), primer, a Jorge Martin (Ducati) després i a Marco Bezzecchi (Ducati) en les voltes finals. El cerverí, que ha sortit des del segon lloc, ha anat llarg en un revolt en la tercera volta quan anava tercer, s’ha tocat amb Jack Miller (KTM) i ha baixat al setè lloc, en el que ha finalitzat. Just al seu darrera, vuitè, ha acabat Aleix Espargaró (Aprilia) que té problemes en un turmell, mentre que el seu company d’equip Maverick Viñales ha estat el tretzè. Àlex Márquez (Ducati) ha fet una mala sortida des del tercer lloc i en la primera volta ha caigut. Àlex Rins (Honda) també ha anat per terra en la quarta volta.

En Moto 2 Jeremy Alcoba (Kalex) ha superat la Q1 i en la Q2 ha aconseguit el dotzè millor temps, mentre que Albert Arenas (Kalex) sortirà des de la quinzena plaça. Xavier Artigas (CFMoto) ocuparà la 24a posició de la graella de sortida en Moto3. En la qualificació ha acabat amb el vuitè millor temps, però ell i set pilots més han estat sancionats per conducció irresponsable en la tercera sessió d’entrenaments. Han anat a parar a la part de darrera de la graella i en la cursa de demà haurà de fer un long lap de sanció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)