Trial

Toni Bou torna a guanyar a Andorra i suma la quarta victòria seguida

El pierenc amplia la seva avantatge en la general

Toni Bou (Montesa) ha sumat la seva quarta victòria seguida i setena, en deu proves, de la temporada al imposar-se en la segona cursa del GP d’Andorra disputat a Sant Julià de Lória. El pierenc ja es va imposar dissabte i ha encadenat quatre triomfs després del dos de San Marino. Toni Bou ha tornat a dominar clarament amb només 25 punts de penalització (11+14), superant clarament el basc Jaime Busto (Gas Gas) que ha sigut segon amb 43 (33+10). En la sisena posició ha acabat Aniol Gelabert (Beta) amb 66 punts i setè ha estat el seu germà Miquel amb (Vertigo) amb 70.

Després d’aquestes victòries seguides Toni Bou suma 191 punts en la general i s’ha distanciat de Jaime Busto que en te 177. Adam Raga (TRSS) ha baixat al cinquè lloc de la taula amb 108 punts. El pilot d’Ulldecona ha estat baixa a Andorra. Estava competint amb problemes al menisc, però des de l’última prova a San Marino s’han agreujat, li costa molt caminar i haurà de ser operat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)