MotoGP

Masià guanya una intensa i disputada cursa de Moto3

Supera en el darrer revolt al Japonès Sasaki. Artigas acaba el catorzè

El valencià Jaume Masià (Honda) ha guanyat una intensa i disputada cursa de Moto3, i ha sumat la seva primera victòria de l’any i la setena de la seva carrera. La cursa de la categoria petita ha estat protagonitzada per una lluita entre una desena de pilots i al final set han entrat a meta en menys d’un segon. La segona plaça, a només 81 mil·lèsimes, ha estat pel japonès Ayumu Sasaki ((Husqvarna), que ha perdut el primer lloc en l’últim revolt.

El líder del mundial, l’alacantí Daniel Holgado ha sortit l’últim, ha caigut en la primera volta i ha acabat el 25è i últim. Manté la primera plaça amb 16 punts de marge sobre Masià.

Xavier Artigas (CFMoto) ha finalitzat en la catorzena plaça, el pitjor resultat de la temporada. El pilot de Sant Andreu de la Barça ha sortit dinovè, ha fet un bon inici i ha remuntat fins l’onzena posició atrapant al grup principal. En la segona part de la cursa ha cedit i ha perdut posicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)