MotoGP

Més de quatre mesos

Han passat més de quatre mesos des de la forta caiguda de Pol Espargaró i per fi torna a un circuit a disputar un gran premi, el GP de la Gran Bretanya. El pilot granollerí de Gas Gas ha explicat que li caldrà temps per tornar a estar al cent per cent sobre la moto, però que poder estar al circuit de Silverstone i sortir a pista ja és un gran premi. Pol Espargaró té clar que ha de tenir paciència i tornar a acostumar-se a la manera de treballar i a la vida diària d’un gran premi, després d’haver estat absent en set de les curses del mundial.

Pol Espargaró va tenir una forta caiguda en la sessió d’entrenaments de la tarda de la primera jornada del primer gran premi de la temporada al circuit de Portimão. En aquest GP de Portugal que començava el mundial el granollerí va tenir una fractura de mandíbula, a més de fracturar-se tres vèrtebres i tenir múltiples contusions amb traumatisme pulmonar fort. L’accident va ser el 24 de març i Pol Espargaró s’ha passat més de quatre mesos recuperant-se. A poc a poc va anar millorant i la seva intenció era de poder tornar en algun dels dos darrers grans premis que es va disputar abans de l’aturada de l’estiu, el d’Alemanya o el dels Països Baixos a finals del mes de juny. La seva evolució física i el fet que una de les vèrtebres encara no hagués cicatritzat del tot bé van fer que no fos aconsellable, i el granollerí ha tingut aquestes sis setmanes de l’aturada per acabar de recuperar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)