MotoGP

Aleix Espargaró bat el rècord del Circuit de Barcelona-Catalunya

GP de Catalunya. El pilot de Granollers és el més ràpid del dia i millora el temps que l’any passat li va valer la posició preferent. Viñales, amb l’altra Aprilia, és segon

Les Aprilia d’Aleix Espargaró i Maverick Viñales han fet els dos millors temps en l’única sessió cronometrada del dia al Circuit de Barcelona-Catalunya, que determina el pas directe a la Q2 per als deu primers. El pilot de Granollers ha fet 1:38.686 i ha batut el rècord absolut del Circuit, que tenia ell mateix des de l’any passat, i ha avantatjat el seu company de més de tres dècimes. Per si no fos prou, Aleix també ha estat el més ràpid en l’entrenament lliure del matí.

El líder del mundial, Pecco Bagnaia, ha estat tercer, amb la millor Ducati.

Àlex Márquez (Ducati) també ha entrat en el top deu, sisè, mentre que Pol Espargaró (GasGas) s’hi ha quedat a les portes, onzè, i haurà de passar per la Q1.

Daltabaix per a les motos japoneses, les Yamaha i les Honda, que ocupen els sis últims llocs de la classificació, precedides per setze motos europees. Marc Márquez, que ha caigut sense conseqüències en l’entrenament lliure, ha estat 19è.

La igualtat al capdavant ha presidit els entrenaments de Moto2, amb els punters separats d’un grapat de mil·lèsimes, tot just dues entre els dos primers, Ai Ogura i el líder de la general, Pedro Acosta, tots dos amb Kalex. El gironí Albert Arenas s’ha classificat setè, a només dues dècimes d’Ogura, mentre que el tortosí Jeremy Alcoba ha estat 14è en la primera sessió, dins del pas directe a la Q2, però en la segona no ha pogut millorar el registre i ha caigut al 16è lloc en la combinada.

En Moto3, el més ràpid en la combinada ha estat Jaume Masià (Honda), per davant d’Ivan Ortolà (KTM), tots dos valencians. L’únic català de la categoria, Xavi Artigas (CFMoto), ha estat 27è.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)