MotoGP

Martín signa la ‘pole’ a San Marino i Viñales fa el quart millor temps

El madrileny Jorge Martín (Ducati) ha volat en el circuit de Misano i ha signat la posició preferent del Gran Premi de San Marino amb un temps d’1:30.390, nou rècord del circuit i la seva primera pole de la temporada, la desena en MotoGP. Martín, que aquesta tarda (15 h) sortirà també al davant en la cursa esprint, és segon en el mundial a 50 punts del líder Pecco Bagnaia (Ducati), que sortirà tercer rere el seu compatriota Marco Bezzecchi (Ducati), un dels pilots accidentats al circuit de Barcelona-Catalunya i que admet que encara li fa mal la ma. Bagnaia, per la seva banda, era dubte en el gran premi després de ser atropellat a Montmeló i s’ha reivindicat. La segona fila de la graella serà íntegrament catalana, amb Maverick Viñales (Aprilia) en la quarta posició, el sorprenent veterà ja retirat Dani Pedrosa (KTM) cinquè –va ser sisè en la graella en la seva anterior aparició a Jerez– i Aleix Espargaró (Aprilia) sisè. El mèrit de Pedrosa s’amplifica pel fet que ha estat la millor KTM en la graella. Espargaró, vencedor al Gran Premi de Catalunya diumenge passat, ha progressat amb orgull procedent de la Q1 a pesar de les molèsties al coll arran de l’accident que va patir divendres.

Marc Márquez (Honda) ha fet el novè millor temps i el seu germà Àlex Márquez (Ducati), l’onzè.

Masià, ‘pole’ en moto3

En Moto3, el més ràpid ha estat el pilot d’Algemesí Jaume Masià (Honda) i el líder del mundial, Daniel Holgado (KTM) ha fet el vuitè millor temps. El català Xavier Artigas (CF Moto) ha estat vintè.

Vietti, el més ràpid

En Moto2, l’italià Celestino Vietti ha ha certificat la seva segona pole del curs amb autoritat gràcies a una millor volta amb 1:36.163. El murcià Pedro Acosta, líder del mundial, sortira segon. El jesusenc Jeremy Alcoba (Kalex) ha estat divuitè. El gironí Albert Arenas (Kalex) va ser declarat divendres no apte després d’una caiguda e al qual es va dislocar l’espatlla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)