Més motor

Acosta venç a San Marino i accentua el seu domini en el mundial de Moto2

El múrcia Pedro Acosta (Kalex), líder del mundial de Moto2, ha signat un monòleg al circuit de Misano en el Gran Premi de San Marino i accentua el seu domini en el mundial de Moto2 celebrant la seva cinquena victòria del curs i el novè podi en dotze curses. Tony Arbolino (Kalex), segon en el mundial, ha acabat en el quart lloc i Jake Dixon (Kalex), tercer en el campionat, ha estat dotzè. El podi a Misano l’han completat Celestino Vietti (Kalex), segon, i el madrileny Alonso López (Boscoscuro).

Acosta, que sortia segon, li ha pres el pa del cistell al poleman Vietti en la sortida, amb el valencià Arón Canet tercer, i ha imposat un ritme molt fort que ha disgregat ràpidament el grup. Canet ha caigut quan faltaven catorze voltes. Vietti, segon, ha establert un nou rècord del circuit confirmant la cursa d’alta velocitat i amenaçant d’entrada fins a cert punt el lideratge del murcià però s’ha acabat resignant davant del ritme frenètic d’Acosta i s’ha conformat amb la segona posició.

El català Jeremy Alcoba (Kalex), per la seva banda, ha acabat en la setzena posició. Albert Arenas (Kalex), tercer a Montmeló diumenge passat, no ha participat en la cursa per culpa d’una lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)