MotoGP

Aleix fa el tercer temps i Marc el quart en l’estrena del GP de l’Índia

Luca Marini ha marcat el millor registre en el nou circuit de Buddh

Aleix Espargaró (Aprilia) ha finalitzat amb el tercer millor temps i Marc Márquez (Honda) amb el quart en l’estrena del GP de l’Índia que es disputa en el circuit de Buddh i debuta en el mundial de MotoGP. El més ràpid del dia ha estat l’italià Luca Marino (Ducati) amb 1:44.782, que ha superat per només 8 mil·lèssimes el madrileny Jorge Martin (Ducati). Aleix Espargaró (1:44.833) ha finalitzat el dia amb 51 mil·lèsimes, mentre que en la quarta plaça ha acabat un sorprenent Marc Márquez (Honda) a tres dècimes del millor temps. Mavberick Viñales (Aprilia) ha fet el sisè temps a quatre dècimes.

Els altres dos catalans de la màxima categoria no han entrat entre els deu millors, i hauran de passar demà per la Q1. Àlex Márquez (Honda) ha fet el tretzè registre, mentre que Pol Espargaró (KTM) ha acabat el dinovè.

Albert Arenas (Kalex) ha tornat a la competició en Moto2 després de no poder disputar el darrer gran premi per una lesió a l’espatlla esquerra per culpa d’una caiguda. El gironí no està del tot bé físicament, té força dolor i només ha pogut ocupar la 30a i darrera plaça a més de dos segons del millor temps. L’italià Tony Arbolino (Kalex) ha marcat 1:52.105 i ha superat per només 65 mil·lèsimes el líder del mundial, el murcià Pedro Acosta (Kalex). El tortosí Jeremy Alcoba (Kalex) ha acabar el 20è (1:53.374) a més d’un segon del primer.

En Moto3 Xavier Artigas (CFMoto) ha ocupat el 20è lloc el primer dia d’entrenaments en el nou circuit de Buddh. El pilot de Sant Andreu de la Barca ha marcat 2:01.450 a més d’un segon i vuit dècimes del millor registre que ha marcat el neerlandès Collin Veijer (Husqvarna) amb 1:59.566.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)