MotoGP

Acosta domina en Moto2 i amplia el seu marge en la general

Arenas fa una gran remuntada en el GP de l’Índia i del 29è i últim lloc passa al 14è, en els punts

Pedro Acosta (Kalex) ha guanyat la seva sisena cursa de la temporada i ha ampliat la seva avantatge com a líder del mundial de Moto2. El murcià ha dominat des de l’inici una cursa amb incidents i caigudes i una bandera vermella en la primera volta. Ha superat per més de tres segons i mig Tony Arbolino (Kalex), que ha tornat al podi després d’un seguit de mals resultats i continua en la segona plaça del mundial. Ha completat el podi el nord-americà Joe Roberts (Kalex) que després d’una gran lluita ha superat en la darrera volta el castellonenc Sergio Garcia (kalex)

Albert Arenas (Kalex) ha finalitzat en una gran 14a posició, dins dels punts, després de sortir des de la 29a plaça de la graella. Ha fet una bona remuntada amb bons avançaments tot i els problemes físics que té, i també s’ha aprofitat de les caigudes que hi han hagut.

En el primer revolt Jeremy Alcoba (Kalex) ha provocat una caiguda múltiple, amb cinc pilots implicats, i s’ha mostrat la bandera vermella. El tortosí ha estat sancionat amb una long lap per conducció irresponsable, però no l’ha fet en el seu moments i ha estat sancionat amb una altre. Jeremy Alcoba ha anat per terra quan feia la segona long lap i ha abandonat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)