MotoGP

Martín fa la ‘pole’ i el rècord de la pista de Motegi en el GP del Japó

El madrileny supera per una dècima Bagnaia en la qualificació

Jorge Martín (Ducati) ha aconseguit la segona posició preferent de la temporada al ser el més ràpid en la qualificació del GP del Japó al marcar un temps d’1:43.198, que és un nou rècord absolut de la pista. El madrileny continua la seva lluita amb Francesco Bagnaia (Ducati), el líder del mundial, que ha sigut el segon més ràpid i s’ha quedat a una dècima del segon de la general.

El millor català ha estat Marc Márquez (Honda) que ha superat la Q1 i en la Q2, on es busca la pole, ha finalitzat en la setena posició a sis dècimes del millor. Just al seu darrera, en la vuitena i la novena plaça i també a sis dècimes, han finalitzat els dos pilots d’Aprilia, Maverick Viñales i Aleix Espargaró. Pol Espargaró (KTM) ha acanat a vuit dècimes i sortirà des de la dotzena plaça.

Somkiat Chantra (Kalex) ha dominat la qualificació de Moto2 i ha fet la posició preferent amb un nou rècord de la pista, 1:49.898. És la primera pole de la temporada i la segona de la seva carrera. . El tailandès, que havia dominat també els tres entrenaments, ha superat per una dècima el seu company d’equip el japonès Ai Ogura. Els catalans Albert Arenas (Kalex) i Jeremy Alcoba (Kalex) han disputat la Q1, no l’han pogut i sortirà 20è i 23è respectivament.

Jaume Masià (Honda) continua dominant les qualificacions de Moto3 i ha aconseguit la tercera pole de manera consecutiva i la cinquena de la temporada. El valencià ha marcat un temps d’1:56.331 i ha superat per dues dècimes al turc Deniz Öncü (Kalex), que ha tornat a quedar segon. Xavier Artigas (CFMoto) no ha pogut superar la Q1 i sortirà des de la 19a plaça de la graella de sortida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)