MotoGP

Domini absolut de Chantra en Moto 2, que guanya la seva segona cursa

Pedro Acosta, tercer, amplia el seu avantatge en la general

Somkiat Chantra (Kalex) ha dominat de principi a fi la cursa de Moto2 del GP del Japó i ha sumat la segona victòria de la seva carrera esportiva. El tailandès havia sigut e més ràpid en els tres entrenaments, va fer la posició preferent, amb rècord de la pista, i ha liderat les 19 voltes del gran premi fent també la volta ràpida. En la segona plaça, a més d’un segon, ha finalitzat el seu company d’equip el japonès Ai Ogura.

Ha completat el podi Pedro Acosta (Kalex) que ha fet una mala sortida i després ha recuperat posicions, però mai ha arribat a atrapar als seus rivals. El murcià ha ampliat encara més el seu avantatge en la general, ja que el segon, Toni Arbolino (Kalex), ha acabat onzè. Jeremy Alcoba (Kalex) i Albert Arenas (Kalex) s’han quedat sense puntuar. Els dos sortien més enllà de la vintena plaça, i no han fet una bona cursa. El tortosí ha acabat setzè i el gironí ha ocupat el divuitè lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)