MotoGP

Martín guanya i Marc Márquez és tercer en una cursa que s’atura per la pluja

S’ha mostrat la bandera vermella quan s’havien fet dotze voltes per les males condicions al GP del Japó

Jorge Martín (Ducati) ha guanyat i Marc Márquez (Honda) ha acabat tercer en un GP del Japó en el que només s’han disputat 12 voltes, la meitat de les previstes, sota la pluja i en que s’ha mostrat bandera vermella per les males condicions de la pista. S’ha intentat reprendre la prova, però no hi havia visibilitat per la falta de llum i l’aigua que aixecaven les motos, i s’ha donat la prova per acabada i s’han repartit la totalitat dels punts. Francesco Bagnaia (Ducati), que ha acabat segon, manté el lideratge del mundial, però només té 3 punts d’avantatge sobre Jorge Martín. Aleix Espargaró (Aprilia) ha acabat cinquè.

La cursa s’ha iniciat amb les motos portant pneumàtics de sec, tot i que plovia, i en el primer revolt Marco Bezzecchi ha tocat Maverick Viñales, que ha sortit de la pista, ha caigut i ha pogut tornar a la cursa. En la primera volta ja han mostrat la bandera blanca per poder entrar a box a canviar de moto amb pneumàtics d’aigua, i gairebé tots els pilots ho han fet. Aleix Espargaró i Marc Márquez han fet un bon canvi i han sortit segon i tercer per darrera Jorge Martín, que després s’ha sortit en un revolt i ha perdut posicions. La pluja ha augmentat en intensitat i el madrileny ha demostrat que està en un gran moment de forma. Ha recuperat llocs i s’ha situat primer, per davant de Francesco Bagnaia que també ha anat millorant. El granollerí ha perdut llocs fins a la cinquena plaça i el cerverí s’ha situat tercer. Amb només dotze voltes disputades s’ha mostrat la bandera vermella. Pol Espargaró (KTM) ha ocupat la quinzena plaça, mentre que Maverick Viñales s’ha classificat divuitè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)