Més motor

El surienc Josep Garcia (KTM) guanya el títol mundial d’Enduro 1

El català Josep Garcia (Suria 1996) ha guanyat aquest cap de setmana a Santiago do Cacem (Portugal) el títol mundial d’Enduro 1 després d’obtenir el primer lloc en la general d’Enduro GP i també, lògicament, en la categoria Enduro 1, en les dues curses del Gran Premi de Portugal Paulo Duarte, la setena i darrera prova del campionat del món. Garcia va enllestir el campionat guanyant la cursa del primer dia i també es va imposar l’endemà en la segona. El pilot de Red Bull KTM Factory Racing ha fet aquest curs el salt a la categoria d’Enduro 1 després d’haver estat bicampió del món d’Enduro 2. Garcia, que ha obtingut la victòria en deu curses de les catorze que s’han disputat u que ha acabat el campionat amb un marge de 46 punts respecte del francès Teophile Espinasse (Beta) es va mostrar molt satisfet pel títol: “Després d’un gran any, és increïble guanyar el títol d’Enduro1. Hem tingut molts alts i baixos, però mai he deixat d’intentar-ho. Estic content pel meu equip i per tots els que em donen suport per aconseguir aquesta victòria”.

En el mundial femení, la catalana Mireia Badia (Rieju) va ser tercera a Portugal en totes dues jornades i tanca el mundial en la setena posició. La campiona ha estat la britànica Jane Daniels (Fantic), que ha exercit un domini abassegador amb vuit triomfs en vuit curses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)