MotoGP

Moreira suma la seva primera victòria en una cursa de Moto3 molt ajustada

El brasiler s’imposa en el GP d’Indonèsia i Masià, sisè, amplia l’avantatge en la general

Diogo Moreira (KTM) ha sumat la seva primera victòria en Moto3 al imposar-se en una disputada cursa en el GP d’Indonèsia. El brasiler ha estat el millor en la darrera volta i ha superat per una dècima en la línia de meta al colombià David Alonso (Gas Gas). La cursa ha estat molt ajustada i quatre pilots han entrat en menys de dues dècimes i vuit en vuit dècimes.

En la lluita per la general del mundial Jaume Masià (Honda) ha acabat sisè i ha ampliat el seu marge, ja que el segon, Ayumu Sasaki (Husqvarna), ha tingut problemes i no ha puntuat, i Dani Holgado (KTM) ha acabat catorzè. Holgado ha estat sancionat amb una long lap per sortir de la pista i avançar per situar-se primer a sis voltes del final, i després ha tornat a ser sancionat amb tres segons i del novè lloc en que ha entrat a meta ha passat al catorzè. Xavier Artigas (CFMoto) sempre ha estat en la part de darrera de la cursa i ha finalitzat en el dinovè lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)