MotoGP

Viñales fa la feina i marca el tercer temps el primer dia del GP d’Austràlia

Les KTM de Binder i Miller han estat les més ràpides a Phillip Island

Maverick Viñales (Aprilia) ha fet el tercer temps (1:28.212) en el primer dia d’entrenaments del GP d’Austràlia i manté el seu bon moment de forma que el va portar al podi en la darrera cursa. El rosinc sempre ha estat entre els que anaven fent els millors temps i s’ha quedat a dues dècimes del millor registre que ha marcat Brad Binder (KTM) amb 1:27.943. Les dues KTM han ocupat els dos primers llocs, amb el pilot local Jack Miller en la segona plaça. Pol Espargaró (KTM) ha fet un magnífic cinquè millor registre a quatre dècimes del sud-africà, mentre que el seu germà Aleix (Aprilia), ha acanat novè a cinc dècimes.

No s’han pogut classificar per la Q2 de demà hauran de disputar la Q1, Àlex Rins (Honda), dotzè; Àlex Márquez (Ducati), que torna a la pista després de les seves absències per lesió en els dos darrers grans premis, quinzè; i Marc Márquez, que ha caigut, setzè. El líder del mundial, Francesco Bagnai (Ducati), ha tingut problemes des de l’inici, ha fet l’onzè temps i també haurà de passar per la Q1.

En Moto2 ha dominat Fermín Aldeguer (Boscoscuro) que ha fet el millor temps en les dues sessions (1:32.548), superant per una dècima Aron Canet (Kalex) que ha marcat el segon temps. El líder del mundial Perdro Acosta (Kalex) ha caigut en la segona sessió, no ha millorat el seu temps de la primera, però ha acabat tercer a quatre dècimes. Jeremy Alcoba (Kalex) ha fet el 18è registre a més d’un segon i mig, i Albert Arenas (Kalex) ha acabat 21è. S’ha mostrat la bandera vermella durant la segona sessió perquè han entrat oques a la pista.

En moto3 el domini ha estat de David Muñoz (KTM) amb 1:36.791, superant per 73 mil·lèsimes Stefano Nepa (KTM). Xavier Artigas (CFMoto) ha fet el 26è temps a més de dos segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)