MotoGP

Es cancel·la la cursa a l’esprint de MotoGP del GP d’Austràlia pel fort vent i la pluja

La prova de Moto2 s’ha aturat quan s’havien fet nou voltes per les males condicions meteorològiques

La cursa a l’esprint de MotoGP del GP d’Austràlia s’ha cancel·lat degut a les males condicions meteorològiques, la pluja i sobretot el fort vent, que hi havia en el circuit de Phillip Island. Les previsions ja ho havien anunciat i per això els organitzadors van intercanviar la cursa llarga de gran premi, que es va fer dissabte i es va passar la d’esprint a diumenge.

La cursa de Moto2 ja s’ha vist afectada per aquestes males condicions i s’ha mostrat la bandera vermella quan només s’havien fet nou voltes. Les rafegues de vent i les males condicions de l’asfalt per la pluja han fet caure a molts pilots encara que no anaven a gran velocitat i l’organització ha mostrat la bandera vermella. La cursa a l’esprint de MotoGP s’havia de disputar desprès, i l’organització s’ha reunit amb els caps dels equips i s’ha decidit que no es feia.

En Moto2 no s’havien disputat els dos terços de la cursa quan s’ha mostrat la bandera vermella i per això només s’han repartit la meitat dels punts. La victòria ha estat per Tony Arbolino (Kalex) l’únic que ha arriscat una mica i que ha tret quinze segons als seus rivals. Quan s’ha aturat la prova Jeremy Alcoba (Kalex) ocupava la quarta posició, mentre que Albert Arenas (Kalex) era el catorzè. El líder del mundial, Pedro Acosta (Kalex), ha caigut en la volta de formació, ha sortit l’últim i ha remuntat fins al novena plaça.

L’única prova que s’ha completat perquè no hi havia unes condicions tant dolentes en aquell moment, tot i que plovia, ha estat la de Moto3. Ha guanyat Deniz Öncü (Kalex) que ha superat Ayumu Sasaki (Husqvarna) en l’última volta. El líder del mundial, Jaume Masià (Honda), ha acabat vuitè i ara només té quatre punts d’avantatge sobre el japonès. Xavier Artigas (CFMoto) ha caigut, com molts altres pilots, ha tornat a pujar a la moto i ha acabat setzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)