Dakar

Isidre Esteve es marca l’objectiu d’acabar entre els vint primers el Dakar

Repsol Toyota Ral·li Team presenta a Barcelona l’Hilux T1+ d’Isidre Esteve i Txema Villalobos per al Dakar 2024

Amb una emoció palpable, l’Isidre Esteve (Oliana, 1972) ha inaugurat l’apassionant camí del Dakar 2024 des del lideratge del seu equip, el Toyota Ral·li Team, en una destacada conferència de premsa celebrada a Barcelona. En aquest esdeveniment, el pilot ha desvelat amb entusiasme el seu 19è projecte per encarar aquest ral·li, marcant així el novè intent de la seva carrera en la categoria de cotxes. L’objectiu que guia tant al pilot com a l’equip en aquesta edició del Dakar és clar i inalterable: assolir un anhelat lloc dins dels primers vint en la classificació absoluta. El pilot és conscient que, fins i tot en el cas d’una carrera perfecta sense cap incident, és molt difícil situar-se entre els 18 primers. Això és el que li fa afirmar que el Dakar es torna cada vegada més exigent amb el temps. I, amb cada edició, el nivell puja encara més. Una edició que planteja nous desafiaments, destacant especialment una etapa marató en el desert del Empty Quarter, també conegut com a “lloc buit”. Isidre Esteve anticipa amb entusiasme que seran dies summament exigents, subratllant que la primera part de la carrera serà particularment intrigant.

Barcelona rep el Dakar

A més, es fa notar amb admiració que, per primera vegada en dues dècades, la caravana del ral·li recorrerà els carrers de Barcelona. En aquesta ciutat, els participants sotmetran els seus vehicles a les minucioses verificacions tècniques al port, abans d’iniciar l’embarcament cap a l’Aràbia Saudita. Aquest retorn a Barcelona confereix a l’inici d’aquesta emblemàtica competició una atmosfera única, plena de recordances i expectatives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)