Fórmula 1

La Generalitat confia a mantenir el Gran Premi de Fórmula 1 més enllà del 2026

La Generalitat de Catalunya confia a mantenir el Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1, l’organització del qual té garantida al circuit de Montmeló fins al 2026, més enllà d’aquesta data, quan Madrid espera agafar el relleu del traçat barceloní. La portaveu del govern català, Patricia Plaja, ha qualificat aquest dimarts de “rumors” el fet que la capital espanyola acabi albergant aquest Gran Premi a partir del 2027. “En cap cas, els organitzadors ens han traslladat ni oficialitzat cap canvi”, ha assegurat.

El president del Consell Superior d’Esports (CSD), Víctor Francos, ha apuntat aquest dilluns que “per primera vegada” perillava la supervivència del Gran Premi de Fórmula U al circuit de Barcelona-Catalunya. “És conegut que hi ha un projecte a Madrid, que ha presentat IFEMA i que és el d’un circuit semiurbà, que està competint amb Barcelona. Per primera vegada, hi ha una proposta alternativa”, ha explicat Francos durant un col·loqui al Círculo Ecuestre de la capital catalana. Tot i això, Plaja ha expressat avui la voluntat de la Generalitat d’”allargar l’acord” més enllà del 2026: “Seguim treballant de la mà amb els organitzadors i en contacte permanent”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)