Dakar

Ekström i el seu Audi s’emporten el pròleg del Dakar

Al-Attiyah, el gran favorit, acaba dotzè i el millor català és el copilot igualadí Monleón en el quinzè lloc

Mattias Ekström (Audi) ha estat el més ràpid en el pròleg del Dakar que ha començat aquest matí a Al-Ula. El suec ha acabat l’especial de 27 km amb un temps de 16:30 i ha superat per 23 segons el nord-americà Seth Quintero (Toyota) i per 38 el francès Sébastien Loeb (Prodive). Les diferències de temps del pròleg no compten per la general i només determina la posició de sortida de la primera etapa. El campió de la passada edició, el qatarià Nasser al-Attiyah (Prodive), ha ocupat el dotzè lloc a 1:01 del millor temps.

El copilot igualadí Armand Monleón i el pilot brasiler Lucas Moraes (Toyota) han ocupat la quinzena plaça a 1:15, just per davant de Nani Roma i Àlex Haro (Ford) que han acabat a 1:22. Isidre Esteve i Txema Villalobos (Toyota) han ocupat el 29è lloc a 2:07, mentre que el madrileny Carlos Sainz i Lucas Cruz (Audi) han ocupat el lloc 34 a 2:18. Pau Navarro (Mini) ha acabat el 37è a 2:32, i amb un segon més ha finalitzat en el lloc 38 el copilot català Dani Oliveras i l’argentí Juan Cruz Yacopini (Toyota). Laia Sanz (Toyota) ha acabat a 2:49 del millor temps en el lloc 42.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)