MotoGP

Aleix Espargaró fa el tercer temps en l’inici dels test de Qatar

Maverick Viñales és sisè i Àlex Márquez, setè, en el circuit de Losail

La primera jornada dels test oficial de MotoGP en el circuit de Losail (Qatar) ha finalitzat amb Aleix Espargaró (Aprilia) marcant el tercer millor temps. El granollerí ha fet un temps d’1:52.332 i s’ha quedat a tres dècimes del millor registre que ha fet Francesco Bagnaia (Ducati) amb 1:52.040. El segon més ràpid ha estat Jorge Martín (Ducati) a dues dècimes del campió mundial.

Les Aprilia han fet una bona sessió i Maverick Viñales ha acabat amb el sisè temps a quatre dècimes del millor. El rosinc ha estat el que durant més de la meitat de les set hores d’entrenaments ha ocupat el primer lloc amb diferents voltes ràpides. Àlex Márquez (Ducati) ha estat el setè, després de fer l seva millor volta en els últims minuts i s’ha quedat a mig segon. El seu germà i company d’equip, Marc, ha estat el setzè a nou dècimes. Àlex Rins (Yamaha) no ha tingut un bon dia i ha acabat el dinovè a un segon i mig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)