MotoGP

Marc Márquez diu que encara no es veu lluitant per les places de podi

El cerverí ho ha manifestat en la roda de premsa oficial abans del primer gran premi de l’any el GP de Qatar

Marc Márquez ha explicat les seves sensacions abans del debut oficial amb el seu nou equip Gressini Racing i amb la Ducati en la roda de premsa oficial del GP de Qatar i ha comentat que encara no és veu lluitant pel podi. “De moment em sento còmode, però no preparat per lluitar pel podi” ha manifestat Marc Márquez i ha explicat: “Jo se d’on vinc i el que he passat els últims anys. No tinc pressa, la meva intenció no és arribar i començar a guanyar. He d’aprendre i adaptar el meu estil de pilotatge a la moto”.

El vuit vegades campió mundial té molt present que inicia una nova etapa i el que vol aconseguir: “L’objectiu és tornar-me a sentir competitiu i si ho soc somriure i tindré motivació per continuar donant-ho tot”. Marc Márquez ha explicat que és per ell ser competitiu en aquest inici de campanya: “No significa guanyar el campionat, si no lluitar per un top-6 o un top-5, i és el que vull aconseguir, però no en la primera cursa, necessitaré temps per fer-ho”.

En la roda de premsa amb els tres primers classificats de l’any passat els hi han preguntat si veuen a Marc Márquez com un rival. Francesco Bagnaia, el campió, ha manifestat: “Té possibilitats mot bones, la moto és ràpida i ell és Marc Márquez”. Jorge Martín, el subcampió, ha comentat: “Ell és molt fort i ho veurem en seguida”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)