Fórmula 1

Alonso marca el temps més ràpid el primer dia del GP de l’Aràbia Saudita

Verstappen ha estat el més constant en les tandes llargues de voltes buscant el ritme de cursa

Fernando Alonso (Aston Martin) ha acabat la primera jornada d’entrenaments del GP de l’Aràbia Sudita amb el millor registre d’1:28.827. En la sessió de la tarda, a l’hora en que es farà demà la qualificació i dissabte la cursa, els pilots han dedicat algunes voltes a buscar un temps amb pneumàtics tous, i després han fet tandes més llargues de voltes amb pneumàtics més durs i molta més gasolina buscant la posada a punt del monoplaça i un bon ritme de cara a la cursa.

L’asturià ha superat per dues dècimes George Russell (Mercedes), mentre que Max Verstappen (Red Bull) ha acabat a tres dècimes del millor temps. El neerlandès ha estat el més constant i ha fet els millors temps en les tandes llargues. Carlos Sainz (Ferrari) ha ocupat la setena plaça a sis dècimes de Fernando Alonso. El madrileny havia passat mala nit i tenia febre, però ha fet les dues sessions d’entrenaments del dia tot i no estar en les millors condicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)