MotoGP

Aleix Espargaró sortirà segon a Qatar, per darrere de Jorge Martín

Marc Márquez estarà en la segona línia, sisè, en el seu debut amb Ducati

Aleix Espargaró (Aprilia) ha fet el segon millor registre en la qualificació de MotoGP del GP de Qatar, el primer de la temporada. El granollerí s’ha quedat a només 83 mil·lèsimes de la posició preferent que ha marcat el madrileny Jorge Martín (Ducati) amb un gran temps d’1:50.789, el millor registre de la història del circuit. Jorge Martín i Aleix Espargaró sortiran primer i segon en la cursa a l’esprint d’aquesta tarda i en la de gran premi de demà. El campió mundial, Francesco Bagnaia (Ducati) ha acabat cinquè a una dècima.

Marc Márquez ocuparà la segona línia de la graella de sortida en el seu debut amb Ducati, ja que ha acabat amb el sisè registre, a més d’una dècima i mitja de la pole. El seu germà i company d’equip Àlex sortirà novè i Maverick Viñales (Aprilia), desè. Àlex Rins, en el seu debut amb Yamaha, no ha superat la Q1 i ocuparà el vintè lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)