MotoGP

Gran tercer lloc d’Aleix Espargaró en l’esprint del GP de Qatar

Jorge Martín suma la seva primera victòria i Marc Márquez acaba cinquè

Aleix Espargaró (Aprilia) ha aconseguit una gran tercera posició en la cursa l’esprint del GP de Qatar. La victòria ha estat per Jorge Martín (Ducati), que ha dominat des de l’inici. El granollerí ha perdut algunes posicions en les primeres voltes, però en les últimes ha remuntat i ha superat Marc Márquez (Ducati) i Francesco Bagnaia (Ducati) i s’ha assegurat el tercer lloc. El cerverí ha fet una bona cursa en el seu debut amb Ducati i després d’ocupar el quart lloc i lluitar per la tercera plaça, ha tingut una petita errada i ha acabat cinquè.

Àlex Màrquez (Ducati) ha ocupat el setè lloc, mentre que Maverick Viñales (Aprilia) ha acabat novè. Àlex Rins només ha sigut el dissetè en la seva estrena amb Yamaha.

Arenas sortirà tercer en Moto2

El gironí Albert Arenas (Kalex) ha finalitzat en la tercera plaça de la qualificació de Moto2 en la seva estrena amb l’equip Gressini. Ha superat la Q1 i en la Q2 s’ha quedat a dues dècimes d’Aron Canet (Kalex) que ha aconseguit la posició preferent. Jeremy Alcoba (Kalex) sortirà dotzè i Xavier Artigas (Forward) 29è i últim. En Moto3 Joel Esteban (CF Moto) sortirà 23è en el seu debut en el mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)