MotoGP

Exhibició de Bagnaia i gran quart lloc de Marc Márquez

El campió mundial domina el GP de Qatar des del segon revolt

El campió mundial Francesco Bagnaia (Ducati), ha fet una exhibició i ha aconseguit la primera victòria de la temporada en el GP de Qatar. L’italià s’ha situat primer en el segon revolt, ja no ha mirat enrere i ningú l’ha pogut seguir. Marc Márquez ha fet un gran debut amb la Ducati i ha finalitzat en la quarta posició. El vuit vegades campió mundial s’ha mostrat molt sòlid, i malgrat que el podi l’hi ha quedat un xic lluny, sempre ha estat en el grup dels millors.

El guanyador de la cursa a l’esprint, Jorge Martín (Ducati), i que sortia des del primer lloc només ha pogut ser tercer, per darrera Brad Binder (KTM). Aleix Espargaró (Aprilia) sortia des de la segona posició, però ha perdut mots llocs, ha baixat fins la novena plaça i al final ha acabat vuitè. El seu company d’equip Maverick Viñales ha estat novè. Àlex Rins (Yamha) ha ocupat la setzena posició.

Arenas acaba vuitè en Moto2

Albert Arenas (Kalex)ha finalitzat en la vuitena posició en la primera cursa de Moto2. El gironí, que tenia molèsties a l’espatlla esquerra, ha sortit tercer, però poc a poc ha anat perdent posicions i ha finalitzat en la vuitena plaça. Jeremy Alcoba (Kalex) ha fet una mala sortida i ha baixat de la 12a a la 22a plaça, Després ha anat remuntant i ha acabat dotzè. Xavier Artigas (Forward) ha estat el 27è.

Esteban debuta amb un 11è lloc

Joel Esteban (CF Moto) ha debutat en el mundial de Moto3 amb una gran onzena posició i ha sumat els primers punts, cinc. El pilot del Prat de Llobregat ha sortit des de la 23a plaça de la graella i en les primeres voltes ja s’ha situat divuitè. Poc a poc s’ha apropat als punts –els quinze primers–, i en les dues darreres voltes ha millorat algunes places perquè hi han hagut tres caigudes en el grup que lluitava per la victòria. El primer triomf de la temporada ha estat pel seu company d’equip el colombià David Alonso (CF Moto).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)