MotoGP

Bagnaia s’exhibeix i Marc Márquez brilla a Qatar

MotoGP. El campió mundial domina des de l’inici i el cerverí, vuit cops campió del món, està en el grup dels millors amb la seva Ducati i és quart

El campió mundial Francesco Bagnaia va fer una exhibició i va aconseguir la primera victòria de la temporada en el GP de Qatar. L’italià es va situar 1r en el segon revolt, no va mirar enrere i ningú no el va poder seguir. Marc Márquez va fer un gran debut amb la Ducati en una cursa de gran premi i va finalitzar en la 4a posició. El vuit vegades campió mundial es va mostrar molt sòlid, i malgrat que el podi li va quedar un xic lluny, sempre va estar en el grup dels millors.

El guanyador de la cursa a l’esprint, Jorge Martín, que sortia des del primer lloc, només va poder ser 3r per darrere de Brad Binder. Aleix Espargaró estava 2n en la graella, però va perdre molts llocs d’inici, va baixar fins a la 9a plaça i, al final, va acabar 8è. El seu company d’equip Maverick Viñales va ser 9è, mentre que Àlex Rins, en la seva estrena amb Yamaha, va ocupar la 16a posició. El debutant en MotoGP Pedro Acosta va arribar a anar 4t, però va cedir al final i va finalitzar 9è.

Arenas, vuitè en Moto2

Albert Arenas va finalitzar en la 8a posició en la primera cursa de Moto2. El gironí, que tenia molèsties a l’espatlla esquerra, va sortir tercer, però, a poc a poc, va anar perdent posicions. Jeremy Alcoba va fer una mala sortida i va baixar de la 12a a la 22a plaça. Després, va saber remuntar i va acabar 12è. Xavier Artigas va ser el 27è i últim en el seu debut a Moto2.

Joel Esteban va debutar en el mundial de Moto3 amb una gran 11a posició i va sumar els primers punts. Va sortir des de la 23a plaça de la graella i, a poc a poc, va recuperar posicions.