Superbikes

El mundial de superbike aterra a Catalunya

És la segona prova de la temporada i es busca un cap de setmana festiu

El mundial de superbike arriba per cinquè any de manera consecutiva al Circuit Barcelona-Catalunya en el que es preveu tota una festa del motociclisme. A banda de les curses de superbike, supersport i supersport 300 estan previstes diferents activitats a partir d’avui i fins diumenge amb una Fan Zone amb atraccions, botigues i animacions, el Food Market, diversos concerts amb Els Catarres i els Buhos dissabte a la tarda, exposicions de motos i zona infantil.

El GP de Catalunya del mundial de superbike és el segon de la temporada després del GP d’Austràlia i hi hauran dos pilots catalans, Xavi Vierge (Honda) i Tito Rabat (Kawasaki) a la pista. En la jornada d’avui es faran dues sessions d’entrenaments de superbike i demà hi haurà la superpole (11.10 h) per decidir l’orde de la graella de sortida, i la primera cursa de superbike (14 h). Diumenge es farà la superpole race (11 h) i la segona cursa (14 h). L’actual líder del mundial és el britànic Alex Lowes (Kawasaki) amb 50 punts, mentre que el segon és Nicolo Bulega (Ducati) amb 41. Xavi Vierge va tretzè amb 9 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)