Trial

Mundial ben encarrilat

Motor. Toni Bou arriba a la meitat del campionat d’X-Trial amb un avantatge de 22 punts sobre el basc Jaime Busto després d’haver guanyat les tres primeres proves d’un total de sis

Toni Bou ha arribat a la meitat del mundial d’X-Trial amb un avantatge clar de 22 punts respecte al segon classificat i després d’haver guanyat les tres primeres proves d’un campionat de sis curses. El pierenc de Repsol Honda té ben encarrilat un nou títol mundial en la modalitat indoor. Toni Bou (Montesa) suma 65, el basc Jaime Busto (GasGas) ocupa la segona plaça amb 43 i el gallec Gabriel Marcelli, company d’equip del català, és tercer amb 39. Els altres dos catalanes en el mundial estan molt allunyats. Adam Raga (Sherco) és sisè amb 14 punts i Aniol Gelabert (TRRS) és desè amb 1 punt.

Toni Bou ha guanyat les proves de Barcelona, Chalon-sur-Saône i Niça, i ho ha fet clarament. A més dels 20 punts per victòria final ha sumat cinc dels sis punts extres que es donen per haver guanyat una ronda. Jaime Busto ha estat segon dues vegades i tercer una altra, i Gabriel Marcelli ha completat el podi en les tres ocasions amb un segon lloc i dos tercers.

Queden tres proves per acabar el mundial d’X-Trial i la pròxima es disputarà a Ginebra el 4 de maig. Després hi haurà una aturada de quatre mesos fins al 5 d’octubre, quan es disputarà l’X-Trial d’Andorra la Vella. Entremig es farà el mundial de l’aire lliure, que s’inicia el 18 i el 19 de maig al Japó. L’X-Trial acabarà el 16 de novembre a Pamplona.

Toni Bou ja pensa en l’inici de les curses a l’aire lliure i diumenge va disputar, i guanyar, la tercera prova de l’estatal a Gironella. Ho va fer de manera puntual, ja que no disputa aquest campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)