Fórmula 1

Alonso descarta anar a Mercedes: “No sembla una opció molt atractiva”

L’asturià no té entre els seus plans fitxar per l’equip alemany per la pròxima temporada i Toto Wolff posa la seva mirada en altres pilots

Fernando Alonso no té a Mercedes com el seu pròxim destí de cara a la temporada 2025 de Fórmula 1. L’asturià, després d’aconseguir un gran resultat al Gran Premi del Japó amb una sisena posició, va descartar, per ara, la possibilitat de marxar de l’equip Aston Martin per fitxar per l’equip Mercedes.

“No semblen una opció molt atractiva, estan darrere de nosaltres”, va contestar Alonso davant una pregunta feta per la premsa anglesa. I, de fet, així va ser al circuit de Suzuka, ja que Alonso va finalitzar davant del Mercedes de George Russell, al qual li va agafar mal de cap per segona cursa consecutiva, i a una gran distància de Lewis Hamilton, 9è.

En el campionat de constructors, a més, la diferència entre Mercedes i Aston Martin és de només un punt, tot i que l’equip amb base a Silverstone compta només amb Fernando en la lluita per les posicions capdavanteres.

Mercedes es fixa en Max Verstappen

Per la seva banda, Mercedes no sembla tenir tant de desig de portar a l’asturià per ser el substitut de Lewis Hamilton per a la pròxima temporada, tot i que el seu màxim responsable, Toto Wolff, va dir que tenen una gran llista de candidats, des de joves talents fins a veterans consagrats en l’F1.

No obstant això, en els últims dies, Wolff ha parlat meravelles de Max Verstappen, el màxim dominador de la temporada, davant un possible fitxatge de Max a Mercedes. “És una relació que haurà de succeir en un moment determinat, però no sabem quant”, va dir Wolff.

Davant d’això, Verstappen ni confirma ni desmenteix res. “Últimament, Toto ha estat molt amable dient moltes coses maques sobre mi. No sé què succeirà, queda molta temporada per davant i no vull pensar molt en tot el que queda”, va comentar Verstappen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)