Més motor

Mor Gerhard Freundorfer, el cap d’un equip en un accident al Circuit

El responsable de l’escuderia Proton Huber Competition ha patit un accident amb el seu camió durant els preparatius de les ’European Le Mans Series’

Gerhard Freundorfer, cap de l’equip Proton Huber Competition, ha mort aquest dimarts al matí en un accident amb el seu camió al Circuit de Barcelona-Catalunya, segons informa l’agència EFE. L’accident s’ha produït durant els preparatius de les European Le Mans Series, tal com ha explicat l’organització de la prova.

Mitjançant un comunicat, el Circuit ha informat que aquest matí s’ha produït un accident a la zona del pàdoc, després que Freundorfer patís un accident amb el camió del seu equip durant les tasques de muntatge.

“Ha estat atès ràpidament pel personal mèdic, però lamentablement ha mort a causa de les ferides produïdes”, ha informat l’equip de comunicació del traçat. Tant el director general del circuit, Josep Lluís Santamaria, com el director general de les European Le Mans Series, Frederic Lequien, i el president de l’Automobile Club de l’Ouest, Pierre Fillon, organitzador del certamen, han lamentat la pèrdua de Freundorfer, un component “molt conegut” en el pàdoc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)